Aloe Vera. Un vechi remediu.

Provenind din zone cu climat arid, cum este jumătatea sudică a Peninsulei Arabice, Africa de Nord, Insulele Canare şi Capul Verde, Aloe Vera este o plantă utilizată frecvent în medicina pe bază de plante.

Extractele de Aloe Vera, cunoscută şi sub denumirea de True Aloe, Aloe Chinezească sau Planta de prim-ajutor, se utilizează în multe ţări din lume în tratarea rănilor şi arsurilor, infecţiilor minore ale pielii, a chisturilor sebacee, diverselor tipuri de diabet şi nivelului crescut de lipide sangvine.

Utilizarea medicinală a Aloe Vera pare a data de la începuturile civilizaţiei umane, deoarece apare menţionată pentru prima dată în acest context în Papirusul Ebers din secolul al XVI-lea, î.Chr.

Hidratare importantă. Mai puţine iritaţii.

Zewa a creat o gamă vastă de batiste nazale, precum şi hârtie igienică, folosind efectele hidratante şi antibacteriene ale Aloe Vera.

“Aloe Vera este frecvent utilizată în loţiunile pentru piele datorită proprietăţilor sale curative,” declară Annika Hermenius, director tehnic de produs în cadrul SCA, Gothenburg, Suedia. “Pentru noi, este natural să utilizăm Aloe Vera pentru că produsele noastre sunt folosite pe piele.”

Nu ezitaţi să consultaţi informaţiile detaliate care vă interesează referitoare la produsul ultra delicat pe bază de Aloe Vera de mai jos, care vă interesează.