Întrebări frecvente

Aici poţi găsi răspunsurile celor mai des întâlnite întrebări despre Zewa.

Ce înseamnă “Zewa”?

“Zewa” este prescurtarea de la “Zellstofffabrik Waldhof” (pulp mill Waldhof), prima noastră fabrică din Germania unde, în anul 1960, am început producţia de hârtie igienică de înaltă calitate. Astăzi, Zewa este unul din cele mai importante branduri de hârtie igienică, role de bucătărie, batiste nazale şi şerveţele din întreaga Europă.

De unde pot cumpăra produse Zewa?

De regulă, poţi găsi o gamă variată de produse Zewa la supermarketul local, la hypermaket sau la farmacie. În caz contrar, te rugăm să ne contactezi pentru a-ţi indica locurile din apropierea ta unde sunt disponibile produsele Zewa.

Ce culori şi parfumuri pot alege din gama Zewa de produse igienice de hârtie?

Foarte multe! Gama Zewa este foarte variată, astfel încât fiecare îşi poate găsi produsul preferat! De ce să nu vizitezi secţiunea cu produse chiar acum şi să îl găseşti şi tu pe al tău?

De ce produse de hârtie cu două, trei sau patru straturi?

Toate produsele Zewa combină delicateţea şi rezistenţa. Dar, desigur, cu cât hârtia are mai multe straturi, cu atât este mai plăcută senzaţia pe piele. Numărul diferit de straturi îţi oferă libertatea de a opta pentru un produs de zi cu zi, eficient din punct de vedere al costului, sau pentru un produs special, extrem de delicat şi rezistent, care îţi oferă ţie şi persoanelor dragi cel mai înalt confort. Astfel, există întotdeauna un produs Zewa perfect pentru fiecare situaţie.

Am o piele sensibilă sau/şi sufăr de alergie. Pot să folosesc produsele Zewa?

Poţi folosi fără nicio grijă toate produsele Zewa. Trebuie să ştii că, în cele mai multe cazuri, nu există nicio legătura între hârtia igienică şi alergiile de contact. Dacă suferi de simptome precum roşeaţă temporară, erupţii, senzaţie de arsură, mâncărimi, iritaţii excesive ale pielii sau umflături, îţi recomandăm în mod special să foloseşti hârtie igienică şi batiste fără culori sau parfum, sunt extrem de delicate cu pielea sensibilă.

Produsele colorate şi parfumate de la Zewa sunt şi delicate cu pielea?

Da! Parfumurile, culorile şi loţiunile sunt concepute pentru a da produselor un miros plăcut, un aspect şi o senzaţie care să intensifice starea de bine şi să garanteze o senzaţie minunată pentru piele. Toate ingredientele adăugate sunt alese în urma unei evaluări atente, evitând orice substanţe critice sau controversate precum alergenii.

Care sunt avantajele batistelor de hârtie Zewa faţă de cele tradiţionale, din textil?

Când îţi cureţi nasul, scapi în acelaşi timp de milioane de microbi care rămân în batistă. Cum batistele de hârtie Zewa sunt mereu proaspete, de unică folosinţă şi aruncate imediat după utilizare, microbii dispar pentru totdeauna. Dacă foloseşti o batistă din material textil - şi mai ales dacă o foloseşti de mai multe ori sau chiar o împarţi cu un membru al familiei - microbii se vor întoarce la tine şi vor cauza noi infecţii sau vor încetini procesul de însănătoşire în cazul în care eşti gripat(ă) sau răcit(ă).

Care sunt avantajele rolelor de bucătărie Zewa faţă de cele textile?

Când vine vorba de rolele de bucătărie, hârtia este mult mai igienică decât materialul textil (lucru valabil şi pentru batiste). Când foloseşti o rolă de bucătărie Zewa, mizeria şi bacteriile sunt aruncate, nu rămân în materialul textil unde ar putea supravieţui pentru mult timp. Poţi folosi rolele de bucătărie de hârtie şi pentru a absorbi excesul de grăsime din mâncare, lucru pe care nu l-ai putea face cu cele textile. Totuşi, nu putem recomanda rolele de bucătărie de hârtie pentru manevrarea tigăilor sau cratiţelor fierbinţi - de data aceasta, ar trebui să rămâi la prosoapele textile sau - şi mai bine - la un suport de oale!

De ce este igiena atât de importantă pentru mine şi pentru cei dragi mie?

Pentru că este cheia stării de bine şi a unui stil de viaţă sănătos! Igiena înseamnă să scapi de cât mai multe bacterii şi microbi care pot cauza boli. Dacă tu şi familia ta nu intraţi în contact cu aceştia, veţi fi mai sănătoşi. Şi cum produsele Zewa sunt aruncate imediat după utilizare, se creează un mediu curat şi sigur pentru toată lumea.

Hârtia igienică umedă poate fi folosită de copii?

Da - şi chiar e recomandat! Fiind mai uşor de folosit de către copiii de peste 3 ani, hârtia igienică umedă îi învaţă pe aceştia regulile unui stil de viaţă curat şi igienic. Puteţi găsi hârtia igienică umedă, specială pentru copii, aici.

Pot trage apa şi evacua hârtia igienică umedă, aşa cum fac în mod normal?

Da, odată ajunsă în toaletă, o foaie de hârtie umedă este evacuată la fel de uşor ca una obişnuită. Vă rugăm să trageţi apa după o singură foaie de hârtie.

Ce face Zewa pentru a proteja mediul înconjurător?

Fiind unul din ce mai importanţi producători de hârtie, suntem conştienţi de rolul pe care îl jucăm în ceea ce priveşte mediul înconjurător. De aceea, SCA şi Zewa au implementat un vast program şi numeroase activităţi pentru a proteja natura, punând în acelaşi timp un accent puternic pe sustenabilitate. Dacă doreşti să ştii mai multe, te invităm să afli informaţii despre obiectivele noastre aici sau să citeşti raportul nostru de sustenabilitate pe sca.com (site-ul este în limba engleză).

Cine răspunde întrebării mele în cazul în care aceasta nu se află listată aici?

Noi! E simplu: contactează-ne şi îţi vom răspunde cât de repede posibil!