Mai multă umezire pentru o senzație mai proaspătă de curățenie.

Hârtia igienică umedă Zewa îți aduce nu numai curățenia completă pe care te poți baza zi de zi, dar și un sentiment nou, de prospețime.

Curățenie completă.

Hârtia igienică umedă păstrează zonele sensibile ale corpului curate, asigurând și un plus de prospețime.

Suntem obișnuiți să folosim șervețele umede să ne curățăm fața, mâinile și să avem grijă de pielea bebelușilor. Hârtia igienică umedă Zewa te lasă să faci același lucru pentru părțile intime. Hârtia igienică umedă Zewa curăță mai bine și cu grijă pentru ca tu să te bucuri de un sentiment de curățenie în care poți să ai încredere.

În plus, cele 42 de bucăți de hârtie igienică umedă din fiecare pachet îți oferă mereu același nivel de umezire – nu sunt nici prea umede și nici nu se usucă ușor.

Comfort testat.

Îngrijește și protejează.

Responsabilitate pentru confortul tău: hârtia igienică umedă Zewa este testată atât pentru a fi delicată cu pielea ta, cât și pentru a avea un pH neutru.

Recomandată de experți.

Hârtia igienică umedă Zewa a fost testată în nenumărate rânduri. Impactul său pe pielea pacienților cu afecțiuni cutanate sau alergii a fost evaluat în mod favorabil de experți independenți.

Delicată cu tine,

delicată cu natura.

Arunc-o fără nicio grijă.

Spre deosebire de șervețelele umede pentru bebeluși, hârtia igienică umedă Zewa poate fi aruncată în toaletă, la fel cum arunci hârtia igienică uscată. Se va dizolva în apă și nu va afecta sistemul de canalizare.

Hârtia igienică umedă Zewa este și biodegradabilă, ceea ce înseamnă că are proprietatea de a se dezintegra, printr-un proces natural.

Uscat și umed: combinația ideală.

2 pași simpli.

Folosește prima dată hârtia igienică uscată, apoi hârtia igienică umedă. Formula ideală pentru obiceiul tău zilnic de curățenie: să respecți metoda uscat-umed, pentru o senzație de curățenie de neegalat.

Grijă dublă înseamnă grijă mai bună.

Zewa îți aduce combinația perfectă prin hârtia igienică umedă și hârtia igienică uscată. Folosind hârtia igienică uscată la început, urmată de hârtia igienică umedă, vei experimenta o senzație mai proaspătă de curățenie.

Completarea ideală pentru

hârtia igienică uscată.

Aceste pachete îți oferă totul: 42 de bucăți de hârtie igienică umedă, curățenie și grijă.

ZEWA PURE ZEWA ALMOND MILK ZEWA NATURAL CAMOMILE ZEWA KIDS ALOE VERA