Noile batiste Zewa ProtectTe ajută să-ţi protejezi familia
de răspândirea microbilor

Tempo product

Zewa Protect îţi aduce mai
multă protecţie

Fie că este vorba despre experienţe minunate sau de un baton de ciocolată, ne place să împărtășim momentele plăcute ale vieții cu oamenii din jurul nostru. Răcelile nu sunt printre acestea.

Prin urmare, există acum noile batiste Zewa Protect cu un plus de protecție datorită formulei antibacteriene. Astfel încât să vă puteți bucura de viaţă alături de toţi prietenii și familie. Mai mult, Zewa Protect beneficiază de calitatea dovedită a batistelor Zewa Softis - foarte rezistente și delicate.

O răceală este unul dintre puținele lucruri pe care nimeni nu ar vrea să le împartă cu familia și prietenii săi
Zewa Protect cotine Aloe Vera si iti rasfata nasul cu un parfum proaspat. Batistele sunt delicate cu pielea si testate dermatologic. skin.
Lotiunea antibacteriana din cele 4 straturi reduce numeroase bacterii si germeni direct in batista.Riscul transmiterii acestora prin intermediul mainilor este redus.

Zewa ProtectTe protejează pe tine şi pe familia ta de răspândirea germenilor

Loţiune antibacteriană şi antivirală în batistele nazale. Loţiunea antibacterienă și antivirală din interiorul batistei nazale cu patru straturi reduce un număr ridicat de bacterii și virusuri direct în batistă. Riscul de transmitere datorită mâinilor este scăzut.
Cu Aloe Vera şi un parfum proaspăt. Zewa Protect conţine Aloe Vera şi îţi răsfaţă nasul cu un parfum proaspăt. Batistele nazale sunt testate dermatologic şi sunt delicate cu pielea ta.
Patru straturi delicate și rezistente. La fel ca toate batistele nazale Zewa, Zewa Protect sunt blânde cu pielea şi foarte rezistente. De asemenea, sunt conforme cu standardele de calitate ale gamei Zewa Softis.

Câteva lucruri interesante

Pe un birou clasic sunt de 400 de ori
mai mulţi germeni decât pe un
scaun de toaletă

Mâinile umede pot transmite de
1.000 de ori
mai mulţi germeni decât mâinile uscate

Virusurile pot supravietui
mai mult de
72 de ore
pe suprafețele de lucru

Bolile virale,
cum ar fi răcelile,
generează în medie până la
6 zile
libere pe an

4 din 5
infecții
sunt transmise
prin intermediul mâinilor

80%
din infecţii sunt transmise
prin contactul mâinilor
cu obiecte sau persoane
infectate, în special
în familie

Întrebări frecvente despre
Zewa Protect

Batistele nazale Zewa Protect te protejează pe tine și pe familia ta de contaminare atunci când un membru al familie este răcit. Știm cu toții că bacteriile și virusurile sunt transmise prin intermediul mâinilor, pe care doriți să le evitați atunci când sunteţi răcit. În astfel de momente, vă doriți să evitaţi răspândirea germenilor pentru a proteja sănătatea familiei dumneavostră. Noile batiste Zewa Protect conțin o formulă antibacteriană care reduce în mod eficient bacteriile și virusurile direct în batistă și împiedică contaminarea atunci când țesutul utilizat este atins.
Ingredientul antibacterian este aplicat între straturile batistei nazale. Datorită unei tehnologii brevetate, putem asigura o aderenţă bună între cele 4 straturi pentru a evita contactul direct cu pielea utilizatorilor, atunci când aceştia îşi suflă nasul.
O variantă a produsului în ambalaj de cutie nu este planificată pentru moment. Dacă va fi nevoie, această nouă variantă va necesita o dezvoltare specifică. În funcție de feedback-ul utilizatorilor acest lucru se va putea schimba în viitor.
Acest parfum proaspăt şi floral este în conformitate cu cerinţele IFRA (Asociaţia Internatională a Parfumului), precum și alte cerințe privind siguranța produselor.
Da, batistele nazale Zewa Protect au fost testate de un institut extern sub control dermatologic (bazat pe reglementări şi Bune Practici de laborator).
Da. Batistele Zewa Protect se pot arunca precum oricare alte batiste nazale.