Scurtă prezentare a Essity

Essity este un producător internaţional de produse pentru igienă şi hârtie, cu un număr de aproximativ 50.000 de angajaţi, care creează şi dezvoltă produse de îngrijire personală, batiste nazale, soluţii de ambalare, hârtie pentru publicaţii şi produse din lemn solid. Essity are numeroase mărci cunoscute, comercializate în aproximativ 100 de state, printre care se numără Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse, Regio, Velvet, Plenty, Sorbent şi Edet. Fiecare a cincea rolă de hârtie igienică din Europa este produsă de Essity.

Misiunea noastră

"Furnizarea de produse esenţiale pentru îmbunătăţirea vieţii cotidiene."
Produsele Essity fac viaţa considerabil mai plăcută pentru clienţii şi consumatorii unei societăţi moderne.

Viziunea noastră

"Să fim recunoscuţi drept furnizorul principal de valoare pentru clienţi, acţionari şi angajaţi, în acest domeniu."
Essity se străduieşte în permanenţă să ofere valoare superioară, să obţină cele mai bune rezultate cu putinţă şi să contribuie în mod pozitiv la viaţa fiecărui individ din fiecare comunitate în care se distribuie produsele sau serviciile Grupului. Essity este un deschizător de drumuri în domeniul dezvoltării sustenabile şi vom continua să ne derulăm activităţile la cele mai înalte standarde economice şi de mediu posibile.                                                                                                                

 

Deoarece produsele noastre fac viaţa mai plăcută pentru dvs. şi milioane de alţi oameni din întreaga lume. Pentru că resursele şi procesele noastre fac parte din ciclul de viaţă global. Şi pentru că ne pasă. Preocuparea pentru Viaţă este modalitatea noastră de a exprima valorile unice ale Essity, personalitatea şi orientarea noastră.

Pentru informaţii suplimentare despre Essity, faceţi clic aici (acest site este în limba engleză).