O companie.
O misiune.

Noi, cei de la Zewa, depunem eforturi pentru a uşura şi pentru a îmbunătăţi viaţa clienţilor noştri, prin produse esenţiale, cu un grad înalt de fiabilitate şi calitate. Această sarcină auto-impusă este, înainte de toate, un rezultat direct al valorilor esenţiale împărtăşite de întreaga companie Zewa.

Valori principale

Valorile noastre principale se bazează pe istoricul companiei, întregul Grup Essity, din care face parte Zewa, fiind de altfel construit pe aceste valori principale. Ele definesc modul nostru de a face afaceri şi de a ne comporta. Valorile principale inspiră şi motivează angajaţii Essity în încercarea de a crea o companie de succes - în plan financiar, social şi ecologic.

Respect:

A fi respectuos înseamnă a fi deschis şi onest şi a te comporta cu integritate. Pentru a fi respectuoşi, trebuie să avem în vedere modul în care acţiunile noastre îi vor afecta pe ceilalţi, din interiorul şi din exteriorul companiei, în prezent şi în viitor. Respectul încurajează cooperarea şi ne permite să ne atingem obiectivele comune cu mai multă uşurinţă.

Excelenţă:

Încercarea noastră de a atinge excelenţa ne duce către noi culmi de profesionalism. Pentru a atinge excelenţa, trebuie să ne motivăm să depăşim aşteptările clienţilor, acţionarilor şi colegilor noştri, străduindu-ne să ne depăşim obiectivele şi să ne îmbunătăţim rezultatele.

Responsabilitate:

Essity se străduieşte să acorde autoritate fiecărui individ de la fiecare nivel al organizaţiei noastre -  şi această autoritate implică responsabilitate. Pentru a fi responsabil, trebuie să fii o persoană de încredere, dar şi creativă, încrezătoare şi dispusă să accepte provocări. Trebuie să ne îndeplinim sarcinile zilnice cu atenţie şi în mod corespunzător, ţinând seama de interesele clienţilor noştri.

Dacă doriţi informaţii suplimentare despre Essity sau să citiţi raportul nostru de sustenabilitate, accesaţi essity.com (acest site este în limba engleză).