Inovaţia este cheia

Noi, cei de la Zewa, nu vrem să batem niciodată pasul pe loc. Şi această convingere este cea care ne motivează să ne mişcăm încontinuu şi să dezvoltăm cele mai bune produse cu putinţă, neegalate pe piaţa de specialitate.

Facem lucrurile mai uşoare

Pe lângă eforturile susţinute pentru crearea celor mai delicate, dar şi rezistente texturi, nu stăm niciodată pe loc şi procesul de îmbunătăţire este unul continuu. De asemenea, acordăm o foarte mare importanţă optimizării calităţii şi uşurinţei de manevrare a ambalajelor noastre.

De exemplu, în cazul unui produs dedicat persoanelor în vârstă, am creat ambalajul pentru hârtia igienică în colaborare cu Meyer-Henschel-Institute din Saarbrücken, Germania. Una dintre cele mai importante inovaţii rezultată din această colaborare este perforarea pe laturi a ambalajelor care permite deschiderea cu mai multă uşurinţă a pachetului şi retragerea fiecărei role. Rolele rămase sunt depozitate igienic în ambalaj.

Desigur, această modalitate confortabilă de deschidere oferă o comoditate sporită şi pentru toate celelalte grupuri de vârstă - după cum o demonstrează gamele noastre “Exclusive” şi “Deluxe”.

Un alt exemplu este capacul special utilizat pentru Zewa Fresh: este uşor de deschis şi închis, si totodată previne uscarea hârtiei igienice umede.