Nou de la

Batistele COTTON TOUCH®
cu fibre naturale de bumbac

ZEWA COTTON TOUCH®

Pentru o perioadă lungă de timp, am apreciat delicatețea și rezistența batistelor textile. Cu toate acestea, sunt mai puțin igienice și mai ineficiente în comparație cu batistelele din hârtie, deoarece cele din material textil trebuie spălate frecvent. De preferat ar fi să avem la îndemână batiste de unică folosință care să prezinte toate beneficiile batistelor textile.

Zewa COTTON TOUCH® sunt batiste
delicate si rezistente

Batistele din hârtie Zewa COTTON TOUCH® sunt fabricate prin adăugarea de fibre naturale din
bumbac care îmbină delicatețea și rezistența. Cu Zewa COTTON TOUCH®, vei dispune
întotdeauna de un partener de încredere în materie de igienă.

5 motive pentru a alege noile batiste
Zewa COTTON TOUCH®cu fibre
de bumbac

Create prin adăugarea
de fibre de bumbac

Batistele din hârtie Zewa COTTON TOUCH® sunt realizate prin adăugarea de fibre din bumbac. Sunt la fel de delicate și de rezistente precum batistele normale din material textil.

Partenerul de încredere
în materie de igienă

Batistele textile sunt mediul propice pentru dezvoltarea bacteriilor, ceea ce înseamnă că batistele din hârtie Zewa COTTON TOUCH® vor deveni partenerul tău de încredere în materie de igienă.

Un ajutor versatil

Batistele din hârtie Zewa COTTON TOUCH® îți vor fi indispensabile la muncă, acasă sau pe drum. Te ajută atunci când trebuie să îți ștergi mâinile sau fructele cât ești la plimbare, când vrei să înlături praful sau mizeria de pe încălțări sau îmbrăcăminte, când ai nevoie să îți ștergi ochelarii sau să cureți lichidele vărsate.

O senzație delicată
de neuitat

Fiecare atingere a noilor batiste Zewa COTTON TOUCH® cu fibre naturale de bumbac îți oferă o experiență de îngrijire și delicatețe de neuitat.

Aprobate dermatologic
de către medicii din Europa

Batistele Zewa COTTON TOUCH® sunt aprobate dermatologic de către medicii europeni. Ceea ce înseamnă că te poți baza întotdeauna pe calitatea excepțională a batistelor care au grijă de pielea ta. Zewa COTTON TOUCH® are grijă cu delicatețe de pielea ta și îți oferă experiența de neuitat a atingerii de bumbac.

Noile batiste din hârtie Zewa COTTON TOUCH®:
Acum cu atingere de bumbac.